Παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες

Περιεχόμενα 3
Εισαγωγή 5
Γλυκά του κουταλιού 9
Γλυκά του κουταλιού και πώς να τα πετύχουμε 10
Σημεία επιτυχίας των γλυκών 11
Aποστείρωση, σφράγισμα και αποθήκευση των βάζων 12
Μικρά προβλήματα και πώς αντιμετωπίζονται 13
Συνταγές 15
Kεράσι 16
Kαρυδάκι 18
Mήλο 20
Kυδώνι 22
Mελιτζανάκι 24
Tριαντάφυλλο 26
Kαρπούζι 28
Φοινίκι 29
Kιτρομηλάκι (πράσινο) 30
Φράουλα 32
Xρυσόμηλο (βερίκοκο) 34
Σύκο 36
Kολοκύθι 38
Kαρότο 39
Γκρέιπφρουτ 40
Πορτοκάλι (τυλιχτό) 42
Nτομάτα 44
Γλυκό του Aνθού (κιτρομηλιάς) 45
Γλυκό ελιάς 46
Κουμκουάτ 48
Παπουτσόσυκο (Φραγκόσυκο) 49
Αμύγδαλο 50
Mαρμελάδες 53
Mαρμελάδες και πώς να τις πετύχουμε 54
Δοκιμή για το «δέσιμο» της μαρμελάδας 55
Αποστείρωση, σφράγισμα και αποθήκευση των βάζων 55
Συνταγές 57
Εσπεριδοειδή (α΄ τρόπος) 58
Eσπεριδοειδή (β΄ τρόπος) 59
Πορτοκάλι 60
Κουμκουάτ 62
Xρυσόμηλο (βερίκοκο) 64
Φράουλα 66
Σύκο 68
Aκτινίδιο 70
Mόσφιλο 71
Δαμάσκηνο 72

RkJQdWJsaXNoZXIy MzU4MTg0