Σάκχαρα, μια γλυκιά απειλή στο πιάτο μας

Έντυπο που προορίζεται για το καταναλωτικό κοινό με χρήσιμες πληροφορίες για τα σάκχαρα, τη χρησιμότητά τους στη διατροφή μας, τους κινδύνους που ενέχει η υπερβολική κατανάλωσή τους για την υγεία μας καθώς και εύκολες και πρακτικές συμβουλές για να εντοπίζουμε ποιες τροφές περιέχουν σάκχαρα και να τις περιορίσουμε.

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Η συμβολή των Ελλήνων της Κύπρου

Επετειακό έντυπο της Διεύθυνσης Ιστορίας της Εθνικής Φρουράς μέσα από το οποίο αριμός έμπειρων αρθρογράφων επιχειρούν να σκιαγραφήσουν περιληπτικά κάποια πολιτικά γεγονότα στην Κύπρο κατά την περίοδο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 καθώς και τη συμβολή των Ελλήνων της Κύπρου σε αυτό το μεγαλειώδες ιστορικό γεγονός.

Ετήσια Έκθεση Γραφείου Επιτρόπου Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Ιούνιος 2019-Μάιος 2020

Ετήσια Έκθεση των δραστηριοτήτων του Γραφείου Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων στους τομείς της αρμοδιότητάς του στο πλαίσιο της πολιτικής του κράτους. Η ετήσια έκθεση περιλαμβάνει τις ενέργειες του Γραφείου του Επιτρόπου για προώθηση της ενεργού συμμετοχής του πολίτη και καθορισμού πλαισίου για την ένταξη της Κοινωνίας των Πολιτών στην κυπριακή κουλτούρα με στόχο την περαιτέρω…

Αγρότης, τεύχος 482

Το τετραμηνιαίο περιοδικό του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος το οποίο εκδίδεται από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Σήμανση αλιευτικών εργαλείων

Έντυπο που περιγράφει τη σήμανση και τα αναγνωριστικά στοιχεία που πρέπει να φέρει κάθε εργαλείο παράκτιας και πελαγικής αλιείας, είτε μεταφέρεται επί του σκάφους είτε χρησιμοποιείται για σκοπούς αλείας, σύμφωνα με τη νομοθεσία. 

Βαθμονόμηση επινώτιου ψεκαστήρα και ψεκαστήρα πέκκας χειρός

Έντυπο που περιγράφει τη διαδικασία βαθμονόμησης του επινώτιου ψεκαστήρα και ψεκαστήρα πέκκας χειρός, διαδικασία που αποτελεί βασικό βήμα για έναν επιτυχημένο ψεκασμό.

Ευρωπαϊκός Κανονισμός CLP

Φυλλάδιο για τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό CLP, που αφορά την ταξινόμηση, την επισήμανση και τη συσκευασία των χημικών ουσιών και των χημικών μειγμάτων. Στόχος η δημιουργία ενός διεθνούς συστήματος μεταφοράς πληροφοριών για την επικινδυνότητα των χημικών ουσιών που να αναγνωρίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο ώστε να διασφαλίζεται η ελεύθερη κυκλοφορία τους στην αγορά και να προστατεύεται η ανθρώπινη υγεία και…

Κάρμι. Νυν και αεί

Ένα βιβλίο για το κατεχόμενο χωριό Κάρμι, με παραστατικές εικόνες, φωτογραφικό υλικό, κείμενα και μαρτυρίες, ιστορικά ντοκουμέντα. Στο τέλος του βιβλίου περιλαμβάνεται το γενεαλογικό δένδρο του χωριού.

Master in Business Administration- September 2021-October 2022

Informative leaflet on the MBA Programme at MIM.

Master in Business Administration-Prospectus September 2021-October 2022

MBA Programme Prospectus at MIM. Admission procedure, programme structure and description.