Σάκχαρα, μια γλυκιά απειλή στο πιάτο μας

Πηγές αναφοράς (1) Κανονισμός (ΕΕ) αριθ. 1169/2011 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25 ης Οκτωβρίου 2011 σχετικά με την παροχή πληροφοριών για τα τρόφιμα στους καταναλωτές (2) Protocol for the scientific opinion on the Tolerable Upper Intake Level of dietary sugars (EFSA Journal 2018: 16(8)5393) https://doi.org/10.2903/j.efsa.2018.5393 (3) WHO Guidelines: sugars intake for adults and children, 2015 https://www.who.int/publications/i/item/9789241549028 (4) Κανονισμός (ΕΚ) ΑΡΙΘ. 1924/2006 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20 ης Δεκεμβρίου 2006 σχετικά με τους ισχυρισμούς διατροφής και υγείας που διατυπώνονται στα τρόφιμα

RkJQdWJsaXNoZXIy MTA5NDYxNw==