Περιεχόμενα
|
2-3 |
Ειδήσειςγια τον αγροτικό κόσμο
|
6-7 |
Ειδήσειςαπό την ευρωπαϊκή και διεθνή ατζέντα
|
8-9 |
ΓΕΩΡΓIΑ
|
10-11 |
Η καλλιέργεια του κολοκασιού
|
10-11 |
Τα χαρακτηριστικά των κύριων αμερικανικών υποκειμένωντης αμπέλου που διατηρεί το Τμήμα Γεωργίας
|
10-11 |
Φυσιολογία και μετασυλλεκτικοί χειρισμοίνωπών καρπών
|
12-13 |
Ο ρόλος των βασικών θρεπτικώνστοιχείων στα φυλλοβόλα
|
16-17 |
Διεθνές Έτος Υγείας των Φυτών 2020
|
18-19 |
Σφράγιση και σήμανση σπόρωνπρος σπορά
|
22-23 |
Κλιματική αλλαγή και η καλλιέργειατης ελιάς
|
22-23 |
Εκπαίδευση και πιστοποίηση Λειτουργώντου Τμήματος Γεωργίας ως συμβούλωνγεωργικών εκμεταλλεύσεων
|
24-25 |
Γαστρονομία εν Κύπρω: Οι δραστηριότητεςτου Κλάδου Προϊόντων Ποιότηταςτου Τμήματος Γεωργίας
|
26-27 |
ΝΈΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ
|
28-29 |
Νέα και εξελίξεις στις χρήσειςφυτοπροστατευτικών προϊόντων
|
28-29 |
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
|
30-31 |
Στόχοι και δράσειςτων Κτηνιατρικών Υπηρεσιών
|
30-31 |
Σχέδιο Κρατικής Ενίσχυσης για δημιουργίακαι τήρηση γενεαλογικών μητρώων ζώων
|
32-33 |
Εποχικές κτηνοτροφικές ασχολίες
|
34-35 |
ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
|
38-39 |
Η σεισμική δραστηριότητα στην Κύπροκαι στην ευρύτερη περιοχήγια το έτος 2019
|
38-39 |
Ανασκόπηση της αθροιστικής βροχήςστην Κύπρο για την περίοδο 1901-2019
|
40-41 |
Έντονα καιρικά φαινόμενα πουεπηρέασαν την Κύπρο το 2019
|
40-41 |
21η Μαρτίου - Διεθνής Ημέρα Δασών 2020
|
42-43 |
Η εξόρυξη και οι χρήσεις της γύψου
|
42-43 |
Η ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΡΕΥΝΑ
|
46-47 |
Τεχνολογίες ευφυούς γεωργίαςσε καλλιέργειες φρούτωνκαι λαχανικών
|
46-47 |
Αξιοποίηση τεχνολογιών ευφυούς γεωργίας στηνκαλλιέργεια της πατάτας: Η περίπτωσητου ευρωπαϊκού προγράμματος IoT4Potato
|
46-47 |
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ KAI ΘΕΜΑ ΤΑ ΚΟΑΠ
|
52-53 |
Ετοιμασία Στρατηγικού Σχεδίου για την εφαρμογήτης Κοινής Γεωργικής Πολιτικής της ΕΕ: Καταγραφήυφιστάμενης κατάστασης στη γεωργία και στην ύπαιθρο
|
52-53 |
Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης2014-2020, Δεύτερη ΠροκήρυξηΚαθεστώτος 4.1
|
52-53 |
ΝΕΑ ΕΑΔ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΣΚΚ
|
54-55 |
Νέα Εθνικού Αγροτικού Δικτύουκαι Δικτύου ΕΣΚ Κύπρου
|
54-55 |
ΓΕΩΡΓΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
|
56-57 |
Η νέα Πράσινη Συμφωνία και οι δεσμοίτης με την Κοινή Γεωργική Πολιτική τηςΕΕ για την περίοδο 2021-2027
|
56-57 |
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΝΕΑ
|
58-59 |
Μελισσοκομικά στοιχείατης τετραετίας 2016-2020
|
58-59 |
ΟΙΝΩΝ ΝΕΑ
|
62-63 |
Τα Ευρωπαϊκά Συστήματα Ποιότητας και η σημαντικότητατων Προστατευόμενων Γεωγραφικών Ενδείξεωνστον αμπελοοινικό τομέα και τα αλκοολούχα ποτά
|
62-63 |
ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ Τ Α ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΦΥΤΑ
|
62-63 |
Δέντρο της Χρονιάς 2020Σφένδαμνος - Acer obtusifolium
|
62-63 |
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ
|
64-65 |
Εκθέματα από το ΜουσείοΚυπριακής Υπαίθρου
|
64-65 |
ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
|
66-67 |
Ρεβιθάτο γλύκισμα
|
66-67 |
ΤΟ ΜΕΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ
|
66-67 |
Ξεράθκια ή Ξεραθκιαστά
|
66-67 |