Οδηγός Υγιεινής για επιχειρήσεις εμφιάλωσης νερού και διάθεσης νερού από βυτιοφόρα οχήματα και βυτία με κερματοδέκτες

ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ για τις επιχειρήσεις εμφιάλωσης νερού και διάθεσης νερού από βυτιοφόρα οχήματα και βυτία με κερματοδέκτες 87 1. FDA, 2000. Processing and Bottling of Bottled Drinking Water , PART 129, 21 CFR Ch.1 (4-1-00 edition). 2. Guide de bonnes pratiques d’hygiene eaux minérales et eaux de sources en bouteilles/ conditionnées UNESEM , Union Européenne des Industries des Eaux Minérales Naturelles et des Eaux de Sources, 2001. 3. Codex Standard for natural mineral waters , Codex Stan 108-1981, Rev.1-1997. Codex Alimentarius Volume 11-1994. 4. Recommended International Code of Hygiene Practice for the Collecting, Processing and Marketing of natural mineral waters. CAC/RCP 33-1985. Codex Alimentarius, Volume 11-1994. 5. Guide to Good BottledWater Standards, The British Soft Drinks Association Ltd., October 1995. 6. Καλογρίδου-Βασιλειάδου Δ., Κανόνες Ορθής Υγιεινής Πρακτικής για τις Επιχειρήσεις Τροφίμων (Γενικοί-Ειδικοί), Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, University StudioPress, Θεσσαλονίκη 1999. 7. Κανονισμός 852/2004 του Ευρωπαΐκού Κοινοβουλίου και του ςυμβουλίου, της 29ης Απριλίου 2004, για την υγιεινή των τροφίμων. 8. Οι περί φυσικών μεταλλικών νερών Κανονισμοί του 2002 έως 2006 σε συμμόφωση με την Οδηγία 80/777/ΕΟΚ. 9. Ο περί της Ποιότητας του νερού Ανθρώπινης Κατανάλωσης (Παρακολούθηση και Έλεγχος Νόμος του 2001 έως 2004), σε συμμόρφωση προς την Οδηγία 98/83/ΕΚ. 10. Οι περί της Ποιότητας του νερού Ανθρώπινης Κατανάλωσης (Διάθεση από βυτιοφόρα Οχήματα και βυτία με Κερματοδέκτες) Κανονισμοί του 2004. 11. Κανονισμός 178/2002 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του ςυμβουλίου της 28ης Ιανουαρίου 2002 για τον καθορισμό των γενικών αρχών και απαιτήσεων της νομοθεσίας για τα τρόφιμα, για την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων και τον καθορισμό διαδικασιών σε θέματα ασφαλείας τροφίμων L 31/24, 1.2.2002. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 11: ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

RkJQdWJsaXNoZXIy MzU4MTg0