Οδηγός Υγιεινής για επιχειρήσεις εμφιάλωσης νερού και διάθεσης νερού από βυτιοφόρα οχήματα και βυτία με κερματοδέκτες
Διανομή Επιμόλυνση Προστατευμένος Πρόγραμμα μικροβιολογική, εξοπλισμός στην καθαρισμού και φυσική και χημική κατάλληλη θέση, απολύμανσης από ακάθαρτο και προσωπική υγιεινή απροστάτευτο του προσωπικού Εκπαίδευση εξοπλισμό, προσωπικού περιβάλλον και προσωπικό κατά την έξοδο του νερού Διοχέτευση νερού Επιμόλυνση Καθαρός εξοπλισμός Πρόγραμμα σε κερματοδέκτες μικροβιολογική και καθαρισμού και φυσική από απολύμανσης ακάθαρτες διασωληνώσεις, λάστιχα κ.λπ . Αποθήκευση Επιμόλυνση και Καθαρό βυτίο, σωστή Πρόγραμμα νερού στους ανάπτυξη μικροβίων θερμοκρασία και καθαρισμού Επανάληψη κερματοδέκτες από ακάθαρτο βυτίο, διατήρηση νερού και απολύμανσης Θερμοκρασία νερού καθαρισμού και αυξημένη στον κατάλληλο < 25C απολύμανσης Φιλτράρισμα θερμοκρασία και χρόνο Πρόγραμμα νερού χρόνο διατήρησης, συντήρησης Ποιότητα νερού Αλλαγή / ακατάλληλη Συντήρηση φίλτρων εξοπλισμού (κατά περίπτωση) συντήρηση Απολύμανση απολύμανση σύμφωνα με: φίλτρων, λάμπας νερού Έλεγχος • τον Περί της UV ή μεθόδων Φυσική επιμόλυνση Σωστή απολύμανση θερμοκρασίας και Ποιότητας του απολύμανσης από ακάθαρτο βυτίο, και συντήρηση χρόνου διατήρησης Νερού Ανθρώπινης ακατάλληλα φίλτρα λάμπας UV νερού Κατανάλωσης Συντήρηση (Παρακολούθηση βυτίου/εκκένωση Χημική μόλυνση Επιλογή κατάλληλων Έλεγχος συστήματος και Έλεγχος) από υλικά υλικών κατασκευής απολύμανσης Νόμο του 2001 Συστάσεις και κατασκευής (λάμπα UV) έως 2004 επανεκπαίδευση σωληνώσεων και προσωπικού βυτίων Εκπαίδευση Πιστοποιητικά Οργανοληπτικός κερματοδεκτών και προσωπικού καταλληλότητας έλεγχος: Kανονικά από υπολείμματα υλικών χαρακτηριστικά απολυμαντικών κατασκευής όσον αφορά χρώμα, οσμή γεύση Πρόγραμμα εκπαίδευσης προσωπικού Περιοδική δειγματοληψία, μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις Διάθεση νερού Επιμόλυνση Προστατευμένος Πρόγραμμα μικροβιολογική, εξοπλισμός στην καθαρισμού και φυσική και χημική κατάλληλη θέση, απολύμανσης από ακάθαρτο και προσωπική υγιεινή απροστάτευτο του προσωπικού Εκπαίδευση εξοπλισμό, προσωπικού περιβάλλον και προσωπικό κατά την έξοδο του νερού 82 ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ για τις επιχειρήσεις εμφιάλωσης νερού και διάθεσης νερού από βυτιοφόρα οχήματα και βυτία με κερματοδέκτες
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MzU4MTg0