Οδηγός Υγιεινής για επιχειρήσεις εμφιάλωσης νερού και διάθεσης νερού από βυτιοφόρα οχήματα και βυτία με κερματοδέκτες
ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ για τις επιχειρήσεις εμφιάλωσης νερού και διάθεσης νερού από βυτιοφόρα οχήματα και βυτία με κερματοδέκτες 57 χειρισμού, κατά την παρασκευή, τη μετα- φορά, την αποθήκευση, την έκθεση και το σερβίρισμα των τροφίμων. Όταν τα προϊόντα πρέπει να διατηρούνται ή να σερβίρονται σε χαμηλή θερμοκρασία, πρέπει να ψύχονται το συντομότερο δυνατό μετά το τελευταίο στάδιο επεξεργασίας υπό θερμότητα, μετά το τελικό στάδιο σε θερμοκρασία που να μην προκαλεί κινδύνους για την υγεία.
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MzU4MTg0