Οδηγός Υγιεινής για επιχειρήσεις εμφιάλωσης νερού και διάθεσης νερού από βυτιοφόρα οχήματα και βυτία με κερματοδέκτες
ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ για τις επιχειρήσεις εμφιάλωσης νερού και διάθεσης νερού από βυτιοφόρα οχήματα και βυτία με κερματοδέκτες 31 • Ο σχεδιασμός του εξοπλισμού πρέπει να πραγματοποιείται με βάση τις παρακάτω παραμέτρους: - Oπου είναι δυνατό, να χρησιμοποιείται εξοπλισμός που δεν χρειάζεται να λιπανθεί ξανά κατά τη χρήση του. - Eξοπλισμός που έχει λιπανθεί δεν πρέπει να παρεμβάλλεται στη διαδρομή που κάνει το προς εμφιάλωση νερό ή η συσκευασία του. - Eξοπλισμός που έχει λιπανθεί πρέπει να μπορεί να καθαρίζεται εύκολα. - H επιμόλυνση των προϊόντων από μικροστα- γονίδια λιπαντικών πρέπει να αποτρέπεται.
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MzU4MTg0