Οδηγός Υγιεινής για πωλητές τροφίμων στις Λαϊκές Αγορές

6 ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ για πωλητές τροφίμων στις λαϊκές αγορές • Κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 2023/2006 της Επιτροπής της 22ας Δεκεμβρίου 2006 σχετικά με την ορθή πρακτική παραγωγής υλικών και αντικειμένων που προορίζονται να έλθουν σε επαφή με τρόφιμα. • Κανονισμός (ΕΕ) αριθ. 1169/2011 σχετικά με την παροχή πληροφοριών για τα τρόφιμα στους καταναλωτές. • Οι περί Τροφίμων (Έλεγχος και Πώληση) Νόμοι του 1996-2014. • Ο περί της Ρύθμισης της Λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών Νόμος του 2013 – 2015. Ο Οδηγός αυτός τυγχάνει εφαρμογής σε όλες τις λαϊκές αγορές σε συνδυασμό με την εφαρμογή ενός συστήματος διασφάλισης υγιεινής βάσει των αρχών του (HACCP) ως καθορίζονται στον Κοινοτικό Κανονισμό (ΕΚ) 852/2004.

RkJQdWJsaXNoZXIy MzU4MTg0