Η φυσιολογική κατάρρευση του πεπονιού

3 Περιεχόμενα ΠΕΡΙΛΗΨΗ ..................................................................................................................... 5 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ..................................................................................................................... 7 1. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ................................................................................................ 9 1.1 Φυτικό υλικό ............................................................................................................. 9 1.2 Τεχνική εμβολιασμού και συνθήκες ανάπτυξης των φυτών ..................................... 9 1.3 Φυτοπαθολογικός έλεγχος ........................................................................................ 11 2. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ................................................................................................. 12 2.1 Ποσοστά κατάρρευσης φυτών .................................................................................. 12 2.2 Μορφομετρικά χαρακτηριστικά και φυσιολογική ασυμβατότητα ............................ 13 2.3 Παραγωγικά χαρακτηριστικά και φυσιολογική ασυμβατότητα ................................ 15 2.4 Ποιότητα καρπού και φυσιολογική ασυμβατότητα .................................................. 17 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ......................................................................................................... 20 ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ .............................................................................................................. 21

RkJQdWJsaXNoZXIy MzU4MTg0